Vergaderruimte huren
Zoekt u als bedrijf een ruimte om te vergaderen met een eventuele vergaderlunch? Dan is dat geen probleem bij Broodjeszaak de Brochwerf. We hebben vergaderruimtes die per dagdeel te huur zijn voor vergaderingen, presentaties e.d. De ruimtes zijn voorzien van draadloos internet, beamer, flipover, tv, keuken en toiletten. De ruimtes zijn geschikt voor ca. 25 personen. U kunt de ruimte reserveren met of zonder lunch.

 

Vergaderlunch bestellen
We hebben verschillende soorten vergaderlunchen die u kunt reserveren. Onze standaard assortiment voor een vergaderlunch bestaat uit:

Heeft u eigen wensen dan passen we de lunch gewoon aan. Vergaderschotels voor 's avonds zijn natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard kunnen wij de vergaderlunchen ook naar u bezorgen. 

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ons e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel voor verdere informatie naar:  0165- 395 123. U kunt ook contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

Graag tot ziens bij Broodjeszaak de Borchwerf.

 

 


Vergaderruimte huren | Vergaderlunch bestellen